Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

Leģendārā viesnīcu tīkls Waldorf Astoria Hotels & Resorts īstenoja otro projektu „Waldorf Astoria sadarbībā ar Džeimsa Bērda fondu — vienu no galvenajām gastronomiskām organizācijām ASV. Leģendārā garša tika meklēta no jauna 2015. gada rudenī: tajā piedalījās pieci jauni šefpavāri, kuri kļuva par Džeimsa Bērda balvas pusfinālistiem, un pieci pelnīti meistari, kuri atbild par virtuvi greznās viesnīcās Waldorf Astoria Amsterdamā, Ņūorleānā, Pekinā, Jeruzalemē un Orlando.

Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

Fināla uzvarētāji, kas nesen notika Ņujorkā, ir šefpavārs Benoit Čarži no viesnīcas Waldorf Astoria Pekinā un viņa jaunais kolēģis Eriks Brūners-Jangs, bet viņu radītais ēdiens — Jing Roll — no šī brīža būs pieejams visu 25 Waldorf Astoria viesnīcu ēdienkartē visā pasaulē kopā ar pērn uzvarējušo seleriju rizoto a-la Waldorf, kā arī pasaulē slavenajiem Benedikta olām, sarkano samtu kūku un valdorf salātiem, kas savulaik tika izgudroti Ņujorkas viesnīcas Waldorf Astoria virtuvē.

Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!
Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

„Mēs esam neticami priecīgi par projekta „Waldorf Astoria garša” turpināšanu un sadarbību ar Džeimsa Bērda fondu, kurš sniedz nenovērtējamu ieguldījumu un vienlaikus godina mūsu bagāto kulinārijas mantojumu,” saka Waldorf Astoria Hotels & Resorts vadītājs Džons Vanderslais. „Waldorf Astoria tiecas pēc gastronomiskā izcilības katrā no 140 bāriem, kafejnīcām un augstas klases restorāniem, kas atrodas mūsu viesnīcās.”

Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

Žūriju fināla posmā pārstāvēja slavens avangarda pavārs Uili Dafresn, žurnāla Saveur galvenais redaktors Ādams Sakss, Džeimsa Bērda fonda prezidente Sūzana Ungaro, aktieris, mūziķis un kulinārijas grāmatu autors Questlove, kā arī pagājušā gada uzvarētājs Deivids Pouzi.

Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!
Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

„Pēc mūsu dibinātāja Džeimsa Bērda, amerikāņu gastronomijas tēva, mantojuma, mēs ar lielu prieku turpinām sadarbību ar Waldorf Astoria Hotels & Resorts — ikonisko zīmolu, kas ir ievērojami ieguldījis Amerikas kulinārijas mantojuma veidošanā,” atzīmē Džeimsa Bērda fonda prezidente Sūzana Ungaro. „Mēs cenšamies sniegt starptautisku pieredzi mūsu konkursa pusfinālistiem, un sadarbība ar Waldorf Astoria šefpavāriem palīdz radīt jaunas ikoniskas šedevrus”.

Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

Norādām, ka Waldorf Astoria Hotels & Resorts — tā ir starptautiska luksusa viesnīcu tīkls, kas pieder Hilton Worldwide korporācijai, un sastāv no 25 viesnīcām un kūrortiem visapmeklētākajās pilsētās un skaistākajās vietās pasaulē. Neticamas gastronomiskas ceļojumi, labākās golfu laukumi pasaulē, unikālas SPA procedūras — Waldorf Astoria jūs gaida neaizmirstama atpūta un leģendārs savā nevainojamībā serviss greznos interjeros.

Viesi jebkurā kūrortā no Waldorf Astoria Hotels & Resorts tīkla var doties neaizmirstam gastronomiskam ceļojumam „Waldorf Astoria garša” un izbaudīt izsmalcinātu trīs ēdienu vakariņu, nogaršot kokteiļus no slavenā miksologa, doties braucienā ar jahtu vai apmeklēt vietējo tirgu kopā ar šefpavāru, lai iegūtu sastāvdaļas. Detalizētu 3 dienu kulinārijas tūru programmu var skatīt un pasūtīt vietnē

Waldorf Astoria viesnīcās tiks piedāvāts jauns kulinārais šedevrs!

Džeimsa Bērda fonds, dibināts 1986. gadā, godina un atbalsta jaunos talantus gastronomijā, kā arī nodarbojas ar apmācību dažādās programmās. Džeimss Bērds, kurš nomira 1985. gadā, bija Amerikas galvenais pavārs, daudzu grāmatu autors un cilvēks ar enciklopēdiskām zināšanām. Viņš palīdzēja izaudzināt veselas šefpavāru paaudzes, bija mentors gan profesionāļiem, gan amatieriem. Fonds, kas nosaukts viņa vārdā, turpina cēlo darbu, apmācot un atbalstot jaunās šefpavārus ar izglītības programmām, stipendijām, balvām un uzņēmējdarbības attīstības kursiem.

Padalieties ar šo ierakstu ar saviem draugiem!

Izvēlieties savu valodu

Izvēlieties savu valūtu

Ja attiecīgajās vietās cenas tiks pārveidotas un parādītas jūsu izvēlētajā valūtā. Valūta, kuru jūs maksājat, var atšķirties atkarībā no jūsu rezervācijas, un var piemērot arī apkalpošanas maksu.